kasteel Waardenburg en kasteel Neerijnen

Weer 2 kasteeltjes af ;-) Dit keer kasteel Neerijnen en kasteel Waardenburg uit de provincie Gelderland.
Voor meer foto's van deze kastelen verwijs ik je graag naar mijn website www.dazzlingphotos.nl ook staan er andere nieuwe foto's op waarvan ik (nog) geen blogje heb gemaakt.

Kasteel Neerijnen
Kasteel Waardenburg
Iedereen weer bedankt voor de reacties op mijn vorige blogje van de vossen in de AWD Ik heb inmiddels ook een hele serie mogen maken van jonge vosjes, deze zullen spoedig in een blog verschijnen ;-)

3 opmerkingen:

 1. Dat ziet er als nog goed onderhouden uit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dat klopt inderdaad, Neerijnen wordt gebruikt als gemeente kantoor en in kasteel Waardenburg worden lezingen en cursussen enzo gehouden, volgens mij beide in beheer van de gemeente

   Verwijderen
 2. Hallo Nancy, Dank je wel voor deze prachtige foto's van deze twee kastelen. Kasteel Waardenburg is gelukkig weer fraai gerestaureerd maar heeft er jaren zorgeloos uit gezien, het is echt een zeer oude burcht die bijna geheel uit de middeleeuwen stamt, hij is wel 's stuk kleiner geworden omdat een verwoest gedeelte is afgebroken, later is er wel een nieuwe vleugel aangebouwd. Kasteel neerijnen is ontstaan uit een vroeger kasteel, later is het gedeelte met lager dak nog toegevoegd.
  Hartelijke groet Kees.
  P.s. mijn kastelensite, https://sites.google.com/site/keeskastelensite/

  BeantwoordenVerwijderen