Vogeltjes uit Zeeland

Het is al weer even geleden maar op 4 juni reed de auto naar Zeeland, de bedoeling was de beruchte valkjes en buizerds en heel misschien wel een verdwaalde velduil te spotten. Helaassssss er zat gewoon helemaal niks, ja 1 valkje vloog er, maarja dat lukte me helaas niet om die op de foto te krijgen.

Oke wat dan.....?? stukje verder rijden dan maar, op zoek naar wat andere vogeltjes....vraag me niet waar ik dan geweest ben hoor want dat weet ik echt niet meer ;-) wat dat betreft ben ik niet zo geografisch aangelegd, en onthouden lukt me ook al niet zo goed.

Gelukkig hadden we daar in ieder geval wat meer geluk en konden we toch nog de camera gebruiken voor wat Kluten, een Pleviertje, Graspieper en wat kleine kokmeeuwen, ohja en een lepelaar...
Lepelaar


Kluten
En ja hoor na even gewacht te hebben was het dan toch echt zover, het vrouwtje zat al een tijd met haar bips ophoog dus het kon niet uitblijven om het mannetje sprong erop. Altijd leuk voor wat fotootjes ;-)
Graspieper


Pleviertje met weerspiegeling in het water
Tja en dat kleine spul blijft gewoon leuk, er zaten er genoeg maar deze sprong er voor mij toch wel uit, een kleine kokmeeuw, lekker aan de wandel in het ondiepe water.


kleine Kokmeeuw

3 opmerkingen:

  1. haaa leuke serie hoor! maar euh, waar is die Torenvalk biddend nou? Die hadden we toch wel. Heb ik die niet naar je toe gestuurd???

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, ook dit is een superserie, Nancy. Hoe krijg je het bij elkaar gefotografeerd. Daar heb ik toch echt bewondering voor, hoor. Tja, en je laatste foto is natuurlijk super schattig. Wat een snoepje. Groetjes, Joke

    BeantwoordenVerwijderen